Skip to main content
Альма-матер
Нашар көретіндерге арналған нұсқа
Қазақ
Русский
Main menu
Басты бет
ОПҚ жариялымдары
ОҚУ тарихы баспада
ОҚУ ғалымдары
ОПҚ еңбектері
ВИДЕОЛЕКЦИИ
Кітапхана
You are here
Басты бет
Жүйеге кіру
Қолданушының аты
*
Құпиясөз
*
Жаңа құпиясөзді сұрау
Исследование структурно-механических, реологических свойств майонезов с добавками изолятов растительных белков в присутствии биокатализаторов-ферментов
Авторлар:
Абишев М. Ж.
Бейсенбаев А.Ю.
Кожабекова Г.А.
Журнал | газета:
Наука и образование Южного Казахстана
Басылып шыққан жылы:
2005
Кілттік сөз:
пищевая
майонез
изолят
Сілтеме:
0763.pdf