Skip to main content
Альма-матер
Нашар көретіндерге арналған нұсқа
Қазақ
Русский
Main menu
Басты бет
ОПҚ жариялымдары
ОҚУ тарихы баспада
ОҚУ ғалымдары
ОПҚ еңбектері
ВИДЕОЛЕКЦИИ
Кітапхана
You are here
Басты бет
Жүйеге кіру
Қолданушының аты
*
Құпиясөз
*
Жаңа құпиясөзді сұрау
Қант өндiрiсiнiң қалдығынан алынған пектиндi тұндыру ерекшелiктерi
Авторлар:
Абубакирова А. А.
Мирзаев А.А.
Бишимбаев У.Қ.
Журнал | газета:
Оңтүстік Қазақстан ғылымы мен білімі
Басылып шыққан жылы:
2005
Кілттік сөз:
тамақ өндірісі
қант өндіру
пектин алу
Сілтеме:
0622.pdf