Skip to main content
Альма-матер
Нашар көретіндерге арналған нұсқа
Қазақ
Русский
Main menu
Басты бет
ОПҚ жариялымдары
ОҚУ тарихы баспада
ОҚУ ғалымдары
ОПҚ еңбектері
ВИДЕОЛЕКЦИИ
Кітапхана
You are here
Басты бет
Жүйеге кіру
Қолданушының аты
*
Құпиясөз
*
Жаңа құпиясөзді сұрау
Усовершенствование композиций плавленых сыров
Авторлар:
Абдижаппарова Б. Т.
Казбекова Г.С.
Швецова Е.А.
Журнал | газета:
Наука и образование Южного Казахстана
Басылып шыққан жылы:
2005
Кілттік сөз:
пищевая
плавленый
сыр
Сілтеме:
0764.pdf